Spareribs Sranang
Aantal personen: 4Bereidingstijd: 30 minuten (excl.marineren).
Ingrediënten
500 gram spareribs
1 potje (360ml)
Faja Lobi Roast Red Pork
Bereidingswijze: Snijdt de spareribs in de gewenste stukken; meng 1 vers
geperste sinaasappel, 1 eetlepel suiker en 2 eetlepels ketchup met de
Roast Red Pork (marinade) en marineer de spareribs hierin 2-3 uur. Bak het
vlees in de oven op 175-200 graden gaar.
Serveertip: Serveren met rijst, nasi, bami, noodles, aardappel.
Variatietip: Rooster, grill of barbecue de spareribs eens. TIP: Marineer
de spareribs één nacht tevoren in de koelkast.
Bereiden
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Sate de Luxe
Telo (gebakken cassave met bakklejauw)
Beef Surinam (Surinaams rundvlees)
Stamppot van Zuurkool met Masterbeef
Masterbeef met Kouseband Krioro