Eendenfilet met cashewnoten

Eendenfilet met cashewnoten

Eendenfilet met cashewnoten

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 eendenborsten
1 el Olijfolie
50 g kerriepasta (rood)
1 el suiker
2 tl citroensap
1 mango
50 g cashewnoten
1 bos lente uitjes

Bereiden


  • 1.Het vet van de eendenborsten op verschillende plaatsen inkerven tot op het vlees.

  • De eendenborst aan de vetzijde uitbakken tot het vet krokant is, omdraaien en verder gaar laten worden.

  • Het vlees in plakjes snijden.

  • De olie verhitten in een wok en de kerriepasta korte tijd mee bakken.

  • Eendefilet, suiker en citroensap toevoegen en 2 minuten roerbakken.

  • De in vieren gesneden mango mee verwarmen en door en door warm laten worden.

  • De schotel bestrooien met ongezouten cashewnoten en gesneden lente uitjes en direct serveren.
    Bron/inzender:

  • Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    KokenKoken