Ballymaloe krabkroketten
Aantal personen: 4
Ingrediënten
1,5 kg krabvlees (wit en bruin)
6 el Franse mosterd
4 el homemade ballymaloe relish
3 el witte wijnazijn
3 dl bechamel saus
500 g broodkruimels
6 el roomboter
peper en zout
Bereiden
- Maak van alle ingrediënten een salpicon en vorm ze.
- Het broodkruim dient om de stevigheid te bepalen.
- Paneer de kroketten à l’anglaise en frituur ze af op 180° C.
- Serveer er een knoflook mayonaise bij en een koriander salsa.
Recept meegenomen door een winnaar van de Young Ribbens Award die er stage heeft gelopen.
www.ballymaloe.ie
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Aardappelsalade
Champignons in knoflooksaus
Tilapia filet met een ganzenleversaus
Rivierkreeft met mango
Rauwe ham met appel-camembertgratin