Antipasto Pasta Genova ( 4pers)

Antipasto Pasta Genova ( 4pers)

Antipasto Pasta Genova ( 4pers)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

l aubergine
l courgette
l rode paprika
l bosje rucola
geroosterde pijnboompitten
4 plakken Parmaham
Citroen
peper & zout
olijfolie
Parmezaanse kaas

Bereiden


  1. Aubergine in plakken snijden en in een vergiet leggen en met zout bestrooien.
  2. De courgette en paprika in plakken snijden.
  3. De plakken courgette en paprika insmeren met olijfolie, peper en zout.
  4. De courgette en paprika ± 5 minuten grillen.
  5. Olijfolie met wat citroensap peper en zout door elkaar roeren.
  6. De rucola sla door de olijfolie halen en samen met de pijnboompitten en de Parmaham oprollen en vast op het bord leggen.
  7. De aubergine afspoelen en droogdeppen, insmeren met olijfolie peper en zout en knoflook en aan beide kanten grillen.
  8. Alles netjes op de borden dresseren en garneren met krullen Parmezaanse kaas en een scheutje eerste persing olijfolie.

      Recept van kookstudio Pasta Genova, Rotterdam Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken