Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Amandelkroketjes

Aantal personen: on

Ingrediënten

400 gr aardappelen
50 gr boter
1 eierdooier
peper
zout en
nootmuskaat.

Bereiden

Amandelkroketjes doen het uitstekend bij wildgerechten en maakt u zo: Maak een puree van 400 gr aardappelen, 50 gr boter, 1 eierdooier, peper, zout en muskaatnoot. Klop wat eiwit los en doe er een scheutje olie bij. Meng het paneermeel met de amandelschilfertjes. Vorm kroketjes van de puree en rol de kroketjes achtereenvolgens door losgeklopt eiwit en het paneermeel-amandelmengsel. Daarna frituurt u de kroketjes 2 tot 3 minuten op 180°C.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gemarineerde asperges met garnalen
Vleessalade met ananas
Eendenleverpaté
Gevulde champignons (4 pers)
Timbaaltje van beenham in peterseliegelei

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes