Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Fumet de poisson

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 1/2 liter water
2 dl azijn
3 kruidnagels
5 ontpitte schijfjes citroen
20 gekneusde witte peperkorrels
1/2 liter witte wijn
2 laurierbladen
1 kg visafval
1 wortel in schijfjes
1 ui in schijven

Bereiden

Doe alle ingrediƫnten samen in een pan, breng het aan de
kook en laat 30 minuten trekken.
Schuim af en toe af en passeer de bouillon door een
neteldoekse lap.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Theo Ernst (06-07-2011 22:25):
Dit is een recept..... maar als je dit vissoep wil noemen, komt er meer voor kijken, want "Fumet de Poisson " = geen bouillon !

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Pizza met tonijn
Vispotje vankabeljauw, mosselen, garnalen en St. Christoffel Blond
Thaise mosselen (2 personen)
Gebakken schol met druivendressing
Zalm op Afrikaanse wijze gemarineerd, geserveerd met samosa vangarnalen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes