Gevulde aubergines met geitenkaas (vegetarisch)

Gevulde aubergines met geitenkaas (vegetarisch)

Gevulde aubergines met geitenkaas (vegetarisch)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 aubergines
1 ui
1 knoflookteentje
100 g geitenkaas
1 rode paprika
2 el olijfolie
100 g crème fraîche
90 g tomaten
p&z

Bereiden


  • Snijd de kroontjes van de aubergines en halveer ze.

  • Lepel het vruchtvlees uit de schil, maar laat een rand van 1 cm dikte zitten.

  • Snijd het vruchtvlees in stukjes.

  • Verhit de olijfolie, bak de gesnipperde ui 2 minuten en voeg de in blokjes gesneden paprika, de knoflook en het auberginevruchtvlees toe.

  • Laat dit op laag vuur 10 minuten doorsudderen.

  • Voeg de crème fraîche toe.

  • Vul de aubergines met dit mengsel, leg de plakjes tomaat bovenop.

  • Bak de aubergines in de oven 10 minuten op 225 graden Celsius.

  • Leg de plakjes geitenkaas (bijv. Picandou) op de aubergines en bak nog 10 minuten.
    Bron/inzender:

  • Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    KokenKoken