Fricandeau met pikant korstje

Fricandeau met pikant korstje

Fricandeau met pikant korstje

Aantal personen: 8

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 ei
4 el bloem
1 zakje mix voor fonduesaus ( Roedjak)
1 kg varkensfricandeau
zout en peper
100 gr boter

Bereiden

Bereiden: Oven voorverwarmen op 200 graden. In kom ei loskloppen. Bloem en mix voor fonduesaus toevoegen.
Tot glad papje roeren. Vlees inwrijven met zout en peper. In steelpan boter smelten. In braadslede schenken. Vlees erin leggen. Bovenkant bestrijken met eibloempapje. Vlees in midden van oven in ±50 min gaar en bruin braden. Af en toe bedruipen met braadvet. Vlees op plank leggen en ±5 min laten rusten. In plakken snijden. Op schaal rangschikken.
Groenten tip: krop sla met rauwe spinazie en tomaat.
Bereidingstijd: ± 1 uur Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken