Aantal personen: 4
30 minuten
2 rode uien
1 eetl. tomatenpuree
1 dl olijfolie
4 teentjes knoflook uit de pers
2 blikken tomaatstukjes
2 takjes tijm
1 laurierblad
1 liter visbouillon
500 gr visfilet naar keuze
2 eetl. peterselie
De uien snipperen en samen met de knoflook in de olijfolie goudgeel fruiten.
De tomatenpuree, tomaatstukjes met sap, de tijm en het laurierblad toevoegen en 5 minuten zachtjes laten koken.
De bouillon erbij roeren en nog 20 minuten laten koken.
De laatste 10 minuten de visfilet in de soep mee verwarmen.
De soep op smaak maken met zout en peper.
Met peterselie bestrooien.
Lekker met in olie gebakken sneetjes stokbrood.
Bron/inzender: marionsrecepten.nl
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |