Aantal personen: 4
1 groot blik witte bonen
1 grote gehakte ui
2 teentjes knoflook
2 el boter
250 gr champignons
1 flesje Maggi Basis voor Kippensoep
2 el sherry
1 dl ( halfvolle)
slagroom
1 eetl fijngesneden bieslook
Spoel de bonen af en laat ze uitlekken. Snijd de champignons in stukjes, houd 4 exemplaren apart. Fruit in een ruime pan de ui en de knoflook zacht in 1el boter. Bak de champignons mee tot ze goudbruin zijn. Voeg de Maggi Basis voor Kippensoep, 1,75 l water en de bonen toe en laat 15 min. Zachtjes koken. Roer de sherry en room door de soep en pureer glad met de staafmixer. Snijd de achtergehouden champignons in dunne plakjes en bak die goudbruin. Garneer de soep met de gebakken champignons en de bieslook. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |