Pikante aspergesoep met kokos
Aantal personen: 4
Ingrediënten
6 dl kippenbouillon
4 dl kokosmelk
2 cm geschilde gemberwortel, in plakjes
500 gr asperges, geschild, in stukjes
zout, peper
1-3 tl limoensap
1 rode peper, zaadjes, verwijderd, in ringen
4-5 el korianderblaadjes
Bereiden
Breng de bouillon met de kokosmelk en de gember aan de kook. Voeg de asperges toe en laat ze in 8-10 min gaar koken.
Breng op smaak met zout, peper en limoensap en strooi voor het serveren de rode peper en koriander erover.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Kokossoep
Courgette soep
Thee van visbouillon met zalm en garnalen
Aspergesoep met gepocheerd ei, garnalen en kruidenroom
Traditionele humpkessoep