Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Ossestaartsoep (10 pers)

Aantal personen: 10

Ingrediënten

500 gram ossenstaart
100 gram mirepoix
1 tomaat
2 l water
kruidenzakje
madeira of sherry

Bereiden

1.Staarten kleuren.

2.Mirepoix en tomaat toevoegen.

3.Afblussen met het water.

4.Aan de kook brengen.

5.Afschuimen.

6.Kruidenbuiltje toevoegen.

7.Laten trekken.

8.Passeren.

9.Afsmaken.

Tips:

10.Mirepoix= fijngesneden wortel, prei, ui, knolselderij in gelijke delen.

11.Kruidenzakje bevat= basilicum, marjolein, salie, tijm, peper, koriander

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Pikantesoep (Suen la to)
Thee van visbouillon met zalm en garnalen
Creme de cressonette (Lichtgebonden tuinkerssoep)
Tomatenthee met cruditeiten
Romig met een rood dakje

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes