Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Komkommersalade II

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 komkommer
1 eetlepel zout
2 cm verse gemberwortel
1 teentje knoflook
1 dl Bulgaarse yoghurt

Bereiden

Snijd de komkommer met de kaasschaaf in dunne plakjes, strooi er het zout
over en laat dit minstens 1 uur intrekken.
Spoel af en laat de komkommer in een zeef uitlekken.
Schil de gemberwortel en rasp hem fijn.
Pers de knoflook erboven uit.
Roer de yoghurt door het gember-knoflookmengsel en roer dit mengsel weer
door de komkommer.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Rijstsalade met fruit
Salade van Zeeuwse garnalen en gegrilde scampie’s met zeewier dressing
Lauwe salade van tonijn met basilicum
Witlofsalade met appel en ham
Snijbonensalade met tomaat en ei

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes