Hachee van gehakt

Hachee van gehakt

Hachee van gehakt

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

3 in dunne ringen gesneden uien
50 gr boter
600 gr rundergehakt
1 el witte wijnazijn
2 ontvelde en in stukjes gesneden grote tomaten
zout
peper
3 el fijngesneden peterselie

Bereiden

Bak 3 in dunne ringen gesneden grote uien circa 20 minuten in 50 gr boter.
Voeg 600 gr rundergehakt toe en bak dit in 5-10 minuten rul en lichtbruin.
Voeg 1 el witte wijnazijn, 2 ontvelde en in stukjes gesneden grote tomaten, zout en peper toe.
Laat het gerecht nog circa 15 minuten zachtjes sudderen. Strooi er voor serveren 3 el fijngesneden peterselie over. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken