Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Lamb Chops (4 pers)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 lamskoteletten
60 g boter
peper, rozemarijn
1 el bloem
3/4 l bouillon
1 glas witte wijn
1 el tomatenpuree
15 kleine uitjes
aardappels

Bereiden


  1. De koteletten kruiden en bloemen
  2. Aan beide zijden bruin bakken.
  3. Bouillon en wijn toevoegen.
  4. Tomatenpuree, rozemarijn en uitjes toevoegen.
  5. Blokjes rauwe aardappel toevoegen.
  6. Met deksel op de pan zachtjes laten gaarkoken

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Lamskebab
Geroosterde lamskoteletjes met kurkumarijst
Lamsgehakt met appels in portsaus
Cassoulet (Franse eenpansschotel)
Lamsribstuk met honing, tijm en mosterd

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes