Cajun groentenschotel (magnetronrecept) (groenteschotel)

Cajun groentenschotel (magnetronrecept) (groenteschotel)

Cajun groentenschotel (magnetronrecept) (groenteschotel)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 stengels bleekselderij
1 ui
1 el maïzena
3 teentjes knoflook
1 winterwortel
1 madam janet
1 groene paprika
2 el olie
2 dl kippenbouillon
1 mp gedroogde tijm
p&z
tabasco

Bereiden

  • De draden van de bleekselderij trekken, de stengels wassen en in stukjes van circa 1 centimeter snijden.

  • De ui en de knoflook pellen en fijn snipperen.

  • De winterwortel schillen, wassen en in kleine blokjes snijden.

  • Zaad en zaadlijsten van de Spaanse peper en paprika verwijderen.

  • Het vruchtvlees wassen, de peper in reepjes en de paprika in blokjes snijden.

  • De olie in een ovenvaste schaal van 2 liter inhoud (onafgedekt) in 2 minuten op 100% heet laten worden.

  • De rest van de groenten erdoor scheppen en de bouillon erop schenken.

  • Afgedekt 7-9 minuten op 100% verwarmen tot de groenten beetgaar zijn.

  • Intussen de maizena en de tijm met wat water glad roeren.

  • Het maïzenapapje door de groenten scheppen en alles op smaak brengen met zout, witte en zwarte peper en enkele druppels tabasco.
    Bron/inzender:

  • Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    KokenKoken