Asperges in roomsaus

Asperges in roomsaus

Asperges in roomsaus

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kg asperges
2 hardgekookte eieren
100 gr plakjes gekookte achterham
1 pakje Monchou Pan & Oven
½ dl droge witte wijn
2 eetl gesnipperde bieslook

Bereiden

Maak de asperges schoon. Kook ze in 20 minuten gaar.Bewaar het kookvocht. Snipper 2 hardgekookte eieren. Snij 100 gr plakjes gekookte achterham fijn. Maak de saus door 1 pakje Monchou Pan & Oven te verwarmen met een ½ dl droge witte wijn. Roer de ham door de saus en bindt deze met het aspergenat. Spatel er de eieren door. Verdeel de asperges over 4 borden. Schep de saus erover. Garneer met 2 el gesnipperde bieslook.
Lekker met krieltjes en varkenshaas. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken