Aantal personen: 4
750 gr vastkokende aardappelen
2 eetlepels sesamolie
2 theelepels grof zeezout
verse tijm
300 gr mango
2 sinaasappels
1 rode chilipeper
11/2 dl tomatensap
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel honing
zout, versgemalen peper
30 gr pompoenpitten
Was de aardappelen en snijd ze in plakjes.
Besprenkel ze met de helft van de olie en leg ze naast elkaar op een
bakplaat.
Bestrooi met 1 theelepel zeezout en tijmblaadjes en bak ze ± 20
minuten in de op 200°C voorverwarmde oven.
Schil de mango en de sinaasappels.
Verwijder de pit uit de mango en snijd hem in blokjes.
Verwijder het velletje van de sinaasappel, zodat alleen het vruchtvlees
overblijft.
Verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snijd hem in stukjes.
Verhit de rest van de olie en fruit het fruit en de chili hierin.
Voeg het tomatensap, de sojasaus en de honing toe en breng op smaak met
zout en peper.
Verdeel de aardappelen, de pompoenpitten en de saus over de borden.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |